Ga naar de inhoud

Rok No.2

Mijn tweede rok heb ik al wat langer af, maar ik ben met zo veel bezig dat ik ‘m hier helemaal niet heb laten zien! Het is hier op mijn blog de laatste tijd erg stil geweest (mijn excuses) maar ondertussen ben ik met van alles bezig. Al die bezigheden zal ik hier, zodra de werken af zijn, natuurlijk weer laten zien. Ik had ook het plan om alle stappen van het maken van en rok hier neer te zetten, maar de tijd ontbreekt me een beetje. Maar als er toch erge behoefte aan is hier, zal ik het wel eens doen. Zijn er mensen die dat graag willen? In ieder geval is hier mijn tweede rok te zien. Dit keer niet met een tailleband en knoop zoals mijn eerste rok, maar met beleg en de rits in de achternaad. De rok is gemaakt van een wollen stof (koopje van 2 euro per meter), en hij is gevoerd met een gladde stof.

rok2rok2rits

Reacties

 1. Hallo Regina,

  Ziet er weer mooi uit hoor. Tja, ik ben niet zo’n rokkenmens dus een heel stappenplan voor een rok is voor mij niet zo nodig. Maar als je eens wat zou kunnen vertellen over hoe je een rits inzet, heel graag. Heb wel een stappenplan gevonden op internet maar toen snapte ik het nog niet helemaal.

  Groetjes Corine

 2. Dank je wel voor je reactie, Corine! Ik zal er eens een keer een post aan wijden. Ik heb wel wat foto’s gemaakt bij het zetten van de rits tussendoor, dus misschien dat je daar iets aan hebt.

 3. Hoi Regina,

  Ik denk het wel. Heb nog niet echt een duidelijk filpje/foto’s gevonden op youtube.

  Zag wel ergens in zo’n eurowinkel toevallig dit weekend van die hele goedkope ritsen, 6 voor 1 euro. Daar heb ik dan wel erg mijn twijfels over de kwaliteit maar om te oefenen natuurlijk super.

  Groetjes Corine

 4. Hoi Corine,

  Ik weet niet of ik het beter kan uitleggen dan op filmpjes of foto’s maar ik zal het een keer proberen. Goede idee van die ritsen om te oefenen!

  Handwerkgroet,
  Regina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *