Ga naar de inhoud

20 driehoekjes maakt…

… Een 20-zijdige dobbelsteen!

Voor diegenen die alleen kubusdobbelstenen kennen, hier zie je de dobbelstenen die we tijdens Dungeons and Dragons gebruiken.

Het patroon heb ik hier vandaan. Ik gebruikte een 4mm haaknaald en Royal wol van de Zeeman. Gemaakt als surprise voor een verlate Sinterklaasviering. Het was erg gezellig, iedereen had wel een “interactieve” surprise gemaakt. Aan de mijne zat ook een spel vast om aan de cadeautjes te komen. Het was alleen wel jammer dat ik niet goed wist hoe ik de driehoekjes echt driehoekjes kon laten zijn toen ik de dobbelsteen eenmaal in elkaar had. Met het opvullen heb ik daar het een en ander in geprobeerd, maar het lukte me niet erg goed. Het leek gewoon net een bal met 20 cijfers erop. Maar ach, de ontvanger was er blij mee, en daar gaat het om! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *