Ga naar de inhoud

Rondbreinaaldenrol (PDF patroon en nieuw exemplaar!)

Anderhalf jaar geleden bedacht ik de rondbreinaaldenrol. Ik heb er toen een aantal gemaakt om mee te nemen naar de handwerkbeurs in Zwolle. Toen ik ‘m bedacht, en tijdens het naaien, heb ik aantekeningen gemaakt op één blanco a4-tje. Beetje schetsen, wat losse kreten, wat berekeningen.

Ik wilde altijd al een Sew It Yourself maken, zoals ik bij de Haak- en Breinaaldenrol heb gedaan. Dus, zo gezegd zo gedaan. Maar vanaf een blaadje met aantekeningen van 1,5 jaar geleden is dat minder makkelijk gedaan dan gezegd.

Maar het is gelukt! Ik ben erg tevreden over de Sew It Yourself! Het is een mooie werkbeschrijving geworden waarmee je binnen no time een prachtig opbergsysteem voor je rondbreinaalden hebt gemaakt. Nooit meer je kabels in de knoop of naalden kwijt!

Om de werkbeschrijving te maken, heb ik meteen een rondbreinaaldenetui gemaakt met de prachtige stoffen van Art Gallery Fabrics, ook kant-en-klaar beschikbaar gemaakt in de shop. Dus als je toch liever het naaien aan mij laat: geen probleem!

Sew It Yourself Rondbreinaaldenrol vind je hier

Rondbreinaaldenrol Veertjes vind je hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *