Ga naar de inhoud

Blok

Zoals ik al eerder en nog veel eerder vertelde, zou ik ooit zo goed willen kunnen breien dat ik mee zou kunnen doen met een meebreideken of de deken kunnen breien uit dit boekje. Aangezien ik nog niet zo ervaren ben met breien en alleen maar recent geleerd heb om averecht te breien, heb ik een heel simpel blok gemaakt, die ook in de deken zou passen. Ik heb alleen de averechts steek gebruikt (met uitzondering van de onder- boven- en zijkanten.) De pen heb ik ernaast gelegd om te laten zien hoe groot het blok is: 27,5 x 27,5 cm (11 x 11 inch). (Klik op de foto voor een vergroting). Ik weet nog niet of ik ‘m echt ga gebruiken voor in de uiteindelijke deken. Maar ja, waarom eigenlijk niet? 😉 Ik hoop dat ik uiteindelijk zo goed word in breien dat ik ook met andere steken kan werken. Ik hou jullie op de hoogte!

Reacties

  1. Ja hoor, je eerste blok is een feit! Hoeveel steken heb je opgezet?
    ‘k Ben benieuwd wanneer je je gaat wagen aan de deken.. Je mag altijd vragen stellen hoor!

    Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  2. Rutger, dat is een waarheid als een koe! Alleen vrees ik dat er nog een heleboel andere dingen ook moeilijk aan zijn, bijvoorbeeld kabels breien, sokken (en sloffen ;-)) breien, ajour breien… Ik heb nog een hoop te leren, zullen we maar zeggen 😉

    Elizabeth, ik moet ook meteen aan jou denken, haha! Ik heb 52 steken opgezet, en ik zag laten dat op jouw deken 48 steken zijn opgezet. Maar goed, dat is wel simpel aan te passen toch? Heel erg bedankt voor het aanbod dat ik altijd bij je terecht kan met vragen. Jij ook een fijn weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *