Ga naar de inhoud

After beurs dip

Toen ik Mirte afzette bij haar huis zondag en we nog een kopje koffie dronken, bekroop ons al de ‘after beurs dip’. Het was ineens stil. De energie die we van die leuke bezoekers kregen was weg. Boehoe! Al was ik enorm blij weer naar mijn dochtertje te kunnen, en maandag heb ik ook gewoon weer gewerkt (dus weinig tijd erbij stil te staan), het waren ook gewoon hele leuke dagen! Nogmaals bedankt allemaal! Lees ook het beursverslag op Handwerk- en Hobbyles.nl!

Ik heb trouwens weer heel veel quality time met Emma kunnen doorbrengen: Ze was afgelopen nacht tot 5.30 wakker omdat ze last had van haar oortjes. Ze kon alleen maar rechtop zitten tegen mij aan. Ach ja, ze heeft het goed ingehaald! Ik maakte haar vanmiddag om 12u wakker, en toen vroeg ze gelukkig meteen: “Gaan we wat eten, mama?” en ze zei: “Ik ben weer beter. Geen oorpijn meer!” We zullen het vannacht zien.

Ondertussen heb ik de producten op mijn site en Etsy shop bijgewerkt, waaronder de haaknaaldenrol die je hier ziet, gemaakt op de beurs en de rondbreinaaldenetuis, nieuw in het assortiment. De SIY-pakketjes die nog over zijn na de beurs, komen ook binnenkort online. Bovendien komen er binnenkort ook nieuwe kinderkleertjes aan. Hou het in de gaten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *