Ga naar de inhoud

De Handwerkdagen Rijswijk

img_9146 img_9145

Ik had het geluk om vandaag samen met Mirte van Handwerkles.nl het spits af te bijten op de Handwerkdagen in Rijswijk. De eerste dag is voorbij; de kop is eraf! We hebben een ruime kraam, precies goed voor ons twee. We hebben leuke buren, waar ik morgen denk ik nog wel iets ga aanschaffen, al had ik me nog zo voorgenomen niets te kopen! Het was vooral in de ochtend erg druk. Het is een wat kleinere beurs, dus ik had dat eigenlijk helemaal niet verwacht, vooral omdat het nog maar vrijdag was. Maar onze kraam stond vaak echt helemaal vol met mensen die toch wel graag dubbelzijdig tunisch wilden leren haken van Mirte. Ik ben benieuwd wat de dag morgen brengt. Ik ben in ieder geval uit de kosten, en heb zelfs al wat winst gemaakt! Ik heb veel leuke reacties gehad, Veel mensen vinden het toch een leuk idee, die haak- en breinaaldenrollen. Maar vaak hebben handwerk(st)ers zelf het wiel al uitgevonden door 40 jaar geleden zelf al iets te fabriceren om hun naalden in te bewaren. Tja, daar kan ik natuurlijk niet aan tippen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *