Ga naar de inhoud

En toen waren het er drie…

De vorderingen voor de meebreideken: Ik heb eenzelfde blok gemaakt als het eerste (tricot steek), maar dan in een andere kleur. Ik dacht, ik ben nog niet ervaren genoeg om die andere steken al te proberen, dus waarom niet herhalen wat ik al kan, alleen dan afwisselen qua kleur? Dat geeft ook een leuk effect in de deken, straks. Ik ga nog zo’n lapje maken met deze kleur, maar dan met de steek van het tweede blok. Ik heb eerst echter andere dingen om aan te beginnen, dus ik houd jullie op de hoogte! (Klik op de foto voor een vergroting).

Reacties

  1. Hallo lieve Gina, ik vind het wel een leuk idee om de lapjes af te wisselen qua kleur en steken en de slofjes van Maas zijn mooi gelukt trouwens. Nu maar hopen dat z’n voetjes niet te snel groeien..
    Liefs, J&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *