Ga naar de inhoud

Gemaakt met liefde

Als je veel kleertjes zelf maakt, zoals ik, is het heel erg fijn daar de maat in te kunnen zetten. Je hebt van alles op de markt, maar het fijnste vind ik instrijklabels. Die kriebelen niet in die kleine nekjes, en zijn heel stijlvol en makkelijk aan te brengen. Ik had eens maatlabels gevonden, maar die waren veel groter dan ik had ingeschat. Niet mooi. Die liggen nu te verstoffen in de kast.

Made with Joy

En toen was daar Joyce. Joyce is haar ‘small business’ begonnen een beetje zoals Nijvervlijt is geboren, ze naaide graag (en mooi!) en ze kreeg beetje bij beetje meer opdrachten. Nu is haar bedrijfje ‘Made with Joy‘ (zie ook haar facebookaccount) heel succesvol en behalve kleding, maakt ze nu ook boxkleden, babynestjes, en bedrukt ze ook veel kleding en accessoires. Haar signatuur is dat alles naar wens af te spreken is, zo mooi!

Instrijklabels op maat

Dat bedrukken, daar kwam ik om de hoek. Ik zag eens hele mooie maatlabeltjes in de kleding die ze aanbiedt. Ik vroeg haar waar ze die vandaan had, en raad eens? Ze maakt ze zelf!! Dus nu heeft ze ook prachtige maatlabeltjes voor mij gemaakt. Wat ik het mooie vind, is dat je zelf je wensen helemaal door kan geven en niks is te gek. Ik wilde dus heel graag kleine maatlabels (1,5 cm hoog) en het liefst in het grijs zodat ze zowel in witte als donkere kleding goed te zien zijn. Ik vind ze echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *