Ga naar de inhoud

Handjes om mee te … knuffelen!

Mijn eerste gehaakte knuffeltje! Ik heb ‘m gemaakt voor mijn mooie neefje Maas. De volgende keer ga ik een techniek gebruiken waardoor je het vulsel minder goed kunt zien. Gezien bij de hobbydoos:

Tip naalden:
0,5 dunner dan advies op de bol, voor een dicht resultaat (zodat je geen vulling ziet)

Het beertje is gebaseerd op een patroon van Anna Paula Rimoli (uit het boekje Lieve diertjes zelf haken), maar ik heb een kleinere haaknaald gebruikt (3,5) zodat het beertje kleiner uit is gevallen. Bovendien heb ik andere kleuren gebruikt en heb ik het gezichtje net iets anders gemaakt, zodat hij een lekker ondeugende uitstraling heeft. Het dasje heb ik in twee kleuren gemaakt: in licht grijs en fel groen.

Reacties

  1. Toch maar weer eens mijn haakboekje erbij gaan halen. Want wat ziet dat beertje er schattig en goed uit. Ik heb nog geen haakgaren, maar die ga ik binnenkort wel even proberen te scoren bij de Hema ofzo.

  2. Dank je wel, Ju! Hou mijn site in de gaten, want er komt binnenkort weer een gehaakte creatie aan! 🙂 Ik ben benieuwd of je het iets gaat vinden om te haken. Ik vond het leuk om een minilesje haken aan je te geven onlangs. Het is wel een heel gepriegel in het begin, maar als je het eenmaal een beetje door hebt gaat het als vanzelf. Ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven. Ik ben ook benieuwd hoe het met breien gaat bij je! Ik hoop dat je er ontspanning in kan vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *