Ga naar de inhoud

Handwerkbeurs: Day 1

Daar zijn we dan, de handwerkbeurs in Zwolle! Vandaag was de eerste van vier dagen, en wat een fijne sfeer hangt er! Het was een hartstikke leuke dag. Naast wat bekende gezichten (zoals Marlaine en Ansje Handmade) ook wat nieuwe gezichten. Naast mij legde Mirte van Handwerk- en Hobbyles de demo Dubbelzijdig Tunisch haken uit, en dat trok weer veel geïnteresseerde bezoekers. Ik had zeker wat aanloop en enthousiaste reacties. We mogen absoluut niet klagen! Ik sprak wat oudgedienden en die vertelden dat de donderdag normaal wel de rustigste dag is, dus ik ben benieuwd wat dat voor de komende dagen betekent. Ik heb heel wat haaknaaldenrollen verkocht, dus veel smaken heb ik niet meer om uit te kiezen. Ik heb besloten dat ik morgen mijn naaimachine meeneem naar de beurshal, om live nog wat bij te naaien (als het te organiseren is…) Al met al een hele leuke eerste dag met leuke gesprekken en een mooie opbrengst.

Ik kreeg bovendien een vreselijk leuke mail, die wil ik jullie niet onthouden! De mail sloot als volgt af:

Op de Handwerkbeurs spraken we elkaar even: jij legde vol trots uit wat je product is: een mooie, moderne opbergmogelijkheid voor brei- en haaknaalden. Ik (in mijn rol van trainer) zag een enthousiaste jonge vrouw, die met liefde over haar product sprak.
Ik werd er nieuwsgierig van: wie is zij? Wat drijft haar? Hoe is ze hierbij gekomen? Juist dit stukje mis ik op je blog (ik heb teruggekeken naar het begin maar kon niets over “Regina” vinden. Ik denk dat ik niet de enige ben, die zo denkt.) Is het mogelijk dat er een stukje over jezelf bijkomt? Niet te moeilijk hoor!

Nou, daar heb ik gehoor aan gegeven: Lees hier meer over mij. Mis je nog iets, laat het gerust even weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *