Ga naar de inhoud

Handwerkbeurs: Day 2

Wow. Ik ben overweldigd door de leuke reacties die ik vandaag gekregen heb. Zoveel lieve woorden van leuke mensen, die het oprecht heel tof vonden wat ik doe, en mijn producten waardeerden. Oké, ik heb wel minder verkocht. Maar ik had ook minder aan voorraad (er zijn al 8 haaknaaldenrollen weg van de 13). Dus wat dat betreft zou je kunnen zeggen dat het een ‘mindere’ dag was, maar alle energie die ik kreeg van die leuke bezoekers maakt dat dubbel en dwars goed. Ik heb weer wat oude bekenden gezien die even hallo kwamen zeggen, erg leuk.

Mijn naaimachine doet goed dienst, want tussen de bedrijven en leuke gesprekken door, heb ik ook nog een rol gemaakt met een vrolijk stofje. Dat was een goed idee van Mirte! Sowieso leuk voor mensen om te zien hoe zo’n rol real life gemaakt wordt.

We hebben trouwens ook leuk contact met onze buurvrouw, Sweet Apple Designs, een supermooie webwinkel maar nog ook te bezoeken op de beurs komend weekend. Kom je ook?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *