Ga naar de inhoud

Handwerkbeurs: Day 3

Ik had een beetje een pechdag vandaag. Allereerst wilde ik vanochtend voordat ik naar de beurshal ging, nog even wat stof knippen voor een haaknaaldenrol die ik wilde naaien tijdens de derde dag van de handwerkbeurs. Leuk idee, maar ik had er even niet aan gedacht dat ik mijn naaidoos (met mijn stofschaar en kopspelden) nog op de beursvloer had achtergelaten. Het patroonpapier heb ik uiteindelijk met glazen uit de badkamer op de stof laten rusten, en ik heb de stof en voering geknipt met een borduurschaartje (!!). Maar goed, daar lukte het ook goed mee. Eenmaal op de beursvloer ging ik met de rol aan de slag en dat leek allemaal goed te gaan, totdat ik de rol omdraaide en zag dat de vakjes helemaal scheef zaten. Dat was héél lang geleden dat dat was gebeurd. Alles twee keer uit moeten tornen (en flink zitten balen) en toen was het pas naar mijn zin. Uiteindelijk is het toch gelukt, en had ik om 17u toch een rol met uiltjes gemaakt. Maar toen het eerst niet lukte had ik echt even een dip. Ik miste mijn dochtertje, ik was moe, het zat even niet mee. Maar, tip van de dag: Eet even een eierkoek, en dan voel je je weer beter! Dat was in mijn geval wel zo.

 

En drie andere dingen hebben me ook weer beter laten voelen: 1. Ik heb vandaag weer meer verkocht dan gisteren en wéér hele leuke reacties gekregen waar ik veel energie van kreeg; 2. Ik heb vandaag aan de sjaal van de Hygge Scheepjes CAL 2017 kunnen voelen; 3. Ik heb superleuke ansichtkaarten gekocht, die ik ga gebruiken om met mijn bestellingen mee te sturen. Ze komen van Sweet Apple Designs, onze buurvrouw. Leuk zijn ze, hè?

Nu heerlijk op de hotelkamer met sushi en een haakwerkje. Ben je benieuwd hoe dat eruit ziet, houd dan Facebook in de gaten!