Ga naar de inhoud

Handwerkbeurs: Day 4

De laatste dag van de beurs was aangebroken en al waren Mirte en ik moe, we hadden er toch zin in! ‘S ochtends vroeg de auto ingeladen met onze persoonlijke spulletjes, ontbeten en uitgecheckt in het hotel, de auto afgetankt en op het (besneeuwde!) beursterrein gezet. Een uur voordat de beurs openging, zaten we weer trots op ons vertrouwde plekje, echt onze toko de afgelopen dagen. Ik besloot niet meer te naaien achter mijn machine vandaag, dus was er ruimte om ook een breinaaldenrol te displayen. Vandaag was het een rustige dag, maar ik heb toch nog wat verkocht en ik ben voor een groot deel door mijn voorraad heen. Ik mag niet klagen dus! Alles wat ik nog over heb zal ik dinsdag inventariseren en hier op de website en op Etsy zetten.

Ik heb vooral heel erg genoten van de beurs, des te meer omdat het voorlopig de laatste was, omdat ik een nieuwe baan heb, en daarbij niet meer de tijd heb om me op een beurs voor te bereiden. Ik heb genoten van de leuke reacties, de fijne sfeer, de lieve bezoekers en fijne collega’s. Je moet niet vergeten dat ik alles alleen doe, ik zoek zelf de stofjes bij elkaar, ik maak zelf de ontwerpen, en probeer daarbij maar te ‘raden’ wat het publiek wil. Dan is het fijn om erkenning te krijgen, en om te horen dat mensen het leuk vinden wat je doet. Ik krijg daar zóveel energie van!

Een van de mooiste verhalen hoorde ik vrijdag. Er kwam een vrouw aan de kraam, en je kon aan haar handen zien dat ze een erge vorm van reuma had. Ze vertelde dat ze dat op haar 20e kreeg, en al die tijd nauwelijks aan handwerken had kunnen doen. Dat deed haar verdriet. Ze was zo blij dat er tegenwoordig zoveel wordt ontwikkeld voor handwerken. Nu had ze ergonomische naalden waar ze gewoon mee kon haken. Ze kocht een haaknaaldenrol bij me. Apetrots was ik.

Na deze beursdag en na iedereen (Marlaine, Ansje Handmade, Sweet Apple Designs, Laura & Breiwinkel) gedag te hebben gezegd, was het toch zover: We namen afscheid van ons plekje. Het was een hele leuke beurs, en ik wil iedereen bedanken die hieraan heeft meegewerkt, in het bijzonder mijn lieve vriendin Mirte van Handwerk- en Hobbyles. Je bent een kanjer!

Deze foto (beetje blurry, excuus!) werd gemaakt door de ouders van een oud-studiegenootje en tevens huidige collega, die mij verrasten met hun aanwezigheid op de beurs. Het laat zien hoe vrolijk de beurs was, en hoe trots ik was op mijn plekje daar. Dag Zwolle! Dag handwerkbeurs!

 

 

Reacties

  1. Je mag met recht trots zijn op wat je op de beurs hebt neergezet. Je doet het geweldig en maakt prachtige haak en breinaalden rollen.

    Nu heerlijk je rustig gaan voorbereiden op je nieuwe baan. En vooral genieten van Emma.

    Het was heel erg gezellig op de beurs. Xxx

  2. Je bent een lieverd! Ik ben zo blij dat ik je heb leren kennen, en steeds beter leer kennen. Wat mij betreft gaan we samen nog veel meer avonturen beleven. Geniet weer lekker van je gezin en heel veel succes met je nieuwe baan! Xxx

  3. Zo verrast je tegen te komen op de beurs! Super leuk. Ik ben blij met de breinaalden etui. Veel succes verder! En …. Dat gaat je zeker lukken. Liefs, Elja

    P.S. Leuke en bekende foto trouwens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *