Ga naar de inhoud

Happy Easter!

Wat een goed excuus om mijn nieuwe handwerklog mee te beginnen: Pasen – nu het nog nét kan! Ik had een paaskaartje gemaakt voor Oma de B., om de rest van de paasversiersels die ze ongetwijfeld tevoorschijn had gehaald te complementeren. Of nou ja, het was gewoon een leuk excuus om weer eens wat nieuws te proberen:

Het patroontje voor het haasje had ik gevonden in een tijdschriftje met kruissteekmotieven, dat ik met mijn eigen idee voor de kleuren had ingevuld. De borduurstof heb ik goed glad gestreken en met dubbelzijdig plakband in de passe partout kaart bevestigd. Om deze af te schermen heb ik er geel karton tegenaan gezet, eveneens met dubbelzijdig plakband. De letters heb ik uit Borduren in Kruissteek van Jan Eaton.

Reacties

  1. Hee Regina….. GEVONDEN! En als eerste wil ik je feliciteren met je handwerklog. Leuk om zo te beginnen met de Paashaas, enne …. er zal vast wel meer volgen binnenkort!

    Succes!!!

    Liefs, J&A

  2. Bedankt, J&A! Het is nog wel een beetje leeg hier, maar dat komt denk ik vanzelf wel goed, net zoals jullie zeggen… Waarschijnlijk zullen jullie ook nog wel getuigen zijn van wat meer handwerkprojectjes van mij, misschien wel tot vervelends toe 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *