Ga naar de inhoud

Het setje is af!

Pakje68Het broekje voor bij het overslagvestje uit de Knippie (april 2011) is af! Het is nu een leuk setje geworden, maatje 68. Ik heb ook nog een strijkembleem op het vestje gedaan, om het een beetje op te vrolijken (klik op de foto voor een vergroting).

Ik ben nu op naailes begonnen met een jurkje in maat 80, om het allemaal wat beter in de vingers te krijgen. Erg leuk om met die kleine schattige projecten bezig te zijn. Met dank aan het geduld van mijn naaileraressen! En ook dankzij de nieuwe naaimachine die ik met Kerst van mijn moeder heb gekregen: een Singer Talent! Ik ben er ontzettend blij mee, hij naait als een mes door zachte boter. Nou ja, dat is misschien niet helemaal een goede vergelijking; maar je snapt vast wat ik bedoel.

Reacties

  1. Hee Regina wat een leuk setje is het geworden! Netjes hoor: het kan zo in de winkel hangen 🙂 Lief ook met het embleempje erop. Veel werkplezier nog met je nieuwe naaimachine! Liefs, J&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *