Ga naar de inhoud

Het wordt nog wel eens wat…

Mijn tweede blok voor de deken is in de maak! Ik had al veel verder kunnen zijn, maar ik maakte een foutje met tellen, dus ik heb het helemaal uitgehaald, vanaf ongeveer dezelfde grootte als nu… Och och! Ik denk dat ik het nu wat beter onder de knie heb. Ik zit trouwens te twijfelen of de wol goed samen gaat met de naalden (5mm). De wol kocht ik op de handwerkbeurs en er stond geen ‘maat’ bij. Het klopt wel volgens de stekenproef van het patroon. Wat denken jullie? Het blok heb ik uit dit boekje (blok 3). Het is natuurlijk een beginnersblok.

Reacties

  1. Ik vind dat het uitziet als een toetsenbord, omdat ik besef dat alles verband houdt met elkaar wat ik tegenkom, waar jij denkt dat toetsenbord is als je telt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *