Ga naar de inhoud

Ik ga op reis en ik neem mee…

Morgen rond deze tijd zit ik in de bus naar Oxford… Ik heb geen idee of ik daar tijd zal hebben om te handwerken, maar ik kan het natuurlijk niet laten om iets mee te nemen. Ik moet er toch iets doen om te ontspannen?! 😉

Allereerst neem ik een borduurwerkje mee waar ik twee weken geleden aan ben begonnen. Ik heb het setje gekocht op vakantie in Schotland. Het is namelijk een speldenkussen met het nationale logo van Schotland erop: Een distel. Ik ga er echter een geurbuiltje van maken uiteindelijk. Eerder maakte ik in diezelfde lijn deze boekenlegger:

Wat ik ook meeneem is mijn breiwerkje. Eerder vertelde ik dat ik een paar dagen geleden averechts heb leren breien. Aangezien ik nog niet ervaren genoeg ben om blokken uit dit boekje te breien, ben ik maar gewoon begonnen met een blok te breien met averechtse steken, gewoon om het te leren. (Klik op de foto voor een vergroting). Ik vind het erg leuk, en natuurlijk gaat het werkje mee naar Oxford! Voor de oplettende lezer: Dit is de wol die ik kocht op de handwerkbeurs van afgelopen oktober.

Reacties

  1. Wat leuk! Bedankt!! Ik zal er alleen niet op de bloggerontmoetingsdag kunnen zijn omdat ik dan nog in Oxford ben 🙁 Wat mij betreft komt er dus daarna gauw weer eentje aan. Ik ben terug in maart, dus misschien nog een voorjaars- of zomerontmoetingsdagje?! Hopelijk komt dat er nog van. Ik zou het heel erg leuk vinden jou en alle anderen een keertje te ontmoeten! Ik zal ook even een kijkje gaan nemen bij jou op de site 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *