Ga naar de inhoud

Ik *hartje* Maas!


Naast het wieglakentje, mag er natuurlijk ook geen lakentje in het ledikantje van mijn neefje ontbreken! Ik heb met wit DMC-garen op een linnen band geborduurd. Het patroontje van het hartje komt weer uit Jan Eaton’s Borduren in Kruissteek. Ik ben gek op dat boek en heb er nu al zoveel uit gemaakt! Aanvankelijk lijkt het misschien een meisjesrandje, maar ik vind dat het ook prima voor een lief stoer kereltje kan. Net als het wieglakentje heb ik het randje ok gewoon heel simpel op een lakentje (gewoon van de HEMA) gestikt. Met mijn draadspanning op de naaimachine zit het echter niet helemaal goed, dus voor ik weer aan een nieuw project aan de naaimachine begin, moet ik daar toch wel even achteraan! Ik heb gelukkig in een boek een goede beschrijving voor hoe ik dat het beste aan kan pakken.