Ga naar de inhoud

Kledinglabels van Nominette

Ik vind niks leuker dan kleding maken voor mijn eigen kind en andere lieve kinderen. Dit legginkje is naar een patroon van Minikrea, en ik naaide het broekje als eerst bij Anouck van Ansje Handmade. Ik kijk al uit naar juni, dan zal ik bij Anouck een jurkje gaan naaien. Houd mijn blog dus in de gaten! De kleding die ik maak krijgt nu een extra touch door de mooie labels die ik gebruik, besteld bij Nominette.nl! Het label dat je op de foto ziet heeft een vouw aan de korte kant, zodat het label goed te gebruiken is voor kleding, maar ik heb ook labels besteld die op het werkstukje naait langs de zijkanten van het label. Dat laat ik hier ook nog wel eens zien. De labels zijn in ieder geval te bestellen met je eigen logo, hoe cool is dat?!
FullSizeRender 2
FullSizeRender IMG_6793

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *