Ga naar de inhoud

Last week’s orders

Jullie hebben hier al heel lang niets gehoord. Degenen die me op social media (Facebook & Instagram) volgen, weten dat ik middenin een verhuizing zit. Het klussen is eindelijk gedaan, vandaag heb ik bijna al het laatste ingepakt, en zaterdag is D-Day: Dan gaan we over. En dan komen natuurlijk nog de weken van meubels in elkaar schroeven en dozen uitpakken. Maar dan wonen we tenminste wel op 1 plek, daar kijk ik wel naar uit! Naaien staat dus even op een laag pitje.

Maar ik kreeg nog wel bestellingen! Benieuwd wat er nu in trek is? Vooral de bruin roze uiltjesstof! Dit is wat er vorige week verstuurd werd: Een breinaaldenrol en een rondbreinaaldenetui. De stof is nog op voorraad, dus wil je ook iets leuks van dit stofje, laat het weten! Levertijd is wel iets langer vanwege de verhuizing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *