Ga naar de inhoud

Mijn eerste breiwerkje…

… is af! De sjaal waar ik het eerder over had is af! Hij is ontstaan uit de wens om te gaan breien; het is dus echt alleen geweest om het te leren. Dat ik er een leuke sjaal aan over heb gehouden is alleen heel mooi meegenomen. Ik vond de wol ook heel mooi, Royal van de Zeeman. Ik heb met deze sjaal dus recht leren breien, en gisteren heeft een goede vriendin me averechts leren breien en nu ken ik dus de “basis” van het breien. Desalniettemin valt er nog een hele hoop te leren. Meebreien met een meebreideken zoals Hallo Peetje en Busy Bessy (Elizabeth), zal nog wel even duren. Het scheelt in ieder geval dat ik het ontzettend leuk en ontspannend vind om te doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *