Ga naar de inhoud

Naailes is weer begonnen…

gestreeptrokjegestreeptrokje1… en mijn eerste afgeronde project is ook weer klaar. Ik heb dit stretch rokje zelfs al eens aangehad! Het is gemaakt van een tricotstof die ik op de stoffenmarkt heb gekocht een tijdje terug. Het was nog best een uitdaging om de lijntjes gelijk te krijgen, maar het is allemaal gelukt en ik ben blij met het resultaat! Ik heb het patroon niet helemaal vanaf 0 uitgetekend: Ik heb als basis een ander rokje gebruikt dat ik goed paste. Op naar het volgende project: een broekje voor bij het overslagvestje.

Reacties

  1. Hoi,

    Ik ben geen rokkenmens maar het ziet er weer goed uit. Ik ben nu bezig met een wandkleed voor de jongste op zijn nieuwe slaapkamer. Het proefexemplaar is klaar dus nu het echte werk.

    Nog steeds geen naailes gevonden :(.

    Groetjes Corine

  2. Wat jammer, Corine, ik had zo gehoopt dat je ook iets gevonden had! Bevalt het wel in het nieuwe huis met je naairuimte?

    Wat leuk, een wandkleed! Dat heb ik nog nooit gemaakt. Ik wou dat ik jouw resultaat ook kon zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *