Ga naar de inhoud

Nijvervlijt in cijfers – tussenbalans

Het is iets meer dan anderhalf jaar geleden dat ik met Nijvervlijt begon. In oktober 2015 begon ik met het verkopen van mijn haak- en breinaaldenrollen, als hobby naast mijn werk op de universiteit.

Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om een tussenbalans op te maken: Hoeveel rollen heb ik inmiddels verkocht? Wat is meest populair: Brei- of haaknaaldenrollen? En is het een goed idee van mij om sinds vorig jaar de Sew It Yourself pakketjes te gaan verkopen?

Ik dacht dat jullie het wel interessant zouden vinden om eens te zien. Hierbij! Hieronder vind je alles wat ik verkocht heb. Daarnaast heb ik natuurlijk nog ontzettend veel meer gemaakt, voor vrienden en familie. Dat heb ik er niet bijgerekend.

Totaal aantal verkochte rollen in totaal: 48

Totaal aantal verkocht SIY: 32

  • Haaknaadenrollen: 30
  • Breinaaldenrollen: 16
  • Rondbreinaaldenrol: 2
  • SIY-patronen: 12
  • SIY-pakketjes: 20

Ik heb ook nog 5 kinderbroekjes verkocht vanuit Nijvervlijt!

Voor iemand die het als hobby erbij doet, vind ik het toch best aardig in anderhalf jaar tijd. Vanuit een idee en patroon helemaal vanuit mezelf. Al met al was het geen verkeerde greep om sinds vorig jaar uit te breiden met het Sew It Yourself gedeelte. Zoals je ziet, zijn de haaknaaldenrollen nog steeds het meest populair.

Het klinkt een beetje als een eindbalans, maar dat is het totaal niet! Ik ga lekker verder met Nijvervlijt, ondanks mijn bijna-full-time baan!