Over Nijvervlijt

Hallo allemaal! Ik ben Regina en dit is mijn website Nijvervlijt. Welkom! Ik ben erg trots op mijn kleine onderneming. Ik maak haak- en breinaaldenrollen om naalden veilig en geordend in te bewaren, en maak zelfmaakpakketjes met mijn eigen geschreven patronen. Een andere passie is kinderkleding maken, een liefde die is geboren toen ik zwanger was van ons dochtertje Emma.

In 2010 ben ik begonnen met borduren, erna volgde haken, naaien en breien. Handwerken biedt mij een oase van rust in een hectische wereld. Ik deel dat graag met anderen, dus ik blog al geruime tijd over mijn handwerk. In 2012 maakte ik mijn eerste breinaaldenrol, inmiddels verkoop ik brei- en haaknaaldenrollen hier. Ik maakte de eerste uit ‘nood’: Ik had zelf behoefte aan zo’n opbergrol dus maakte ik er een. Al snel kreeg ik allerlei bestellingen uit mijn omgeving, en toen besloot ik: Ik wil hier iets mee. Stukje bij beetje is daar Nijvervlijt uit ontstaan in oktober 2015.

Van huis uit doe ik heel iets anders: Ik heb geschiedenis gestudeerd op de universiteit, en ben studieadviseur. Ik ben dus vooral gewend veel met mijn hoofd te doen, en vind het dus heerlijk om in mijn vrije tijd met mijn handen bezig te zijn.

Ik wil jullie hier laten zien wat mij inspireert op het gebied van handwerken en daarnaast mijn eigen handwerk showen. Heb je vragen? Stel ze gerust!