Ga naar de inhoud

Oefening baart kunst…

Laten we hopen dat dat ook voor mijn naaiwerk geldt! Een paar maanden terug kreeg ik van mijn moeder een enorm geweldig cadeau: Mijn eigen naaimachine! Ik ben nu nog aan het uitproberen, en de naaimachine een beetje aan het leren kennen. Ik heb er immers nog nooit mee gewerkt! Er liggen een aantal mooie dingen klaar om met de naaimachine af te werken (ringenkussentjes en lakentjes voor ons neefje op komst) maar omdat ik dat nog spannend vind, heb ik eerst een klein project voor mezelf bedacht om mee te beginnen en om in aanraking te komen met alles. Nadat ik op een proeflapje allerlei steekjes en zoompjes had geprobeerd, had ik bedacht dat het leuk zou zijn om zelf een naaihoes in elkaar te zetten. Het is nog Work In Progress (of: WIP, in handwerklog-termen, heb ik geleerd); hier kun je zien hoe het er tot nu toe aan toe gaat. Waarschijnlijk wordt het over een hele tijd grappig om mijn eerste echte naaiwerk-project terug te zien. De stofjes heb ik op de markt gekocht, en het rode lint bij de So Low. Omdat ik voor de baby lakentjes ook wat met linten van plan ben, leek het me goed om ermee te oefenen. Het ging best goed! Ik houd jullie erover op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *