Ga naar de inhoud

Ra ra ra …

… Wat is dit? Of beter gevraagd: Wat wordt dit?
(klik op de foto voor een vergroting)

Ik zal het pas weer in elkaar kunnen zetten als ik terug ben in Nederland, dus pas over een paar maanden zien jullie het eindresultaat. Spannend hรจ? ๐Ÿ˜‰

Ook al ben ik nu aan het studeren in Oxford en is dat heel erg druk, probeer ik toch elke dag een half uurtje te handwerken. Dat lukt niet altijd, maar het zou goed zijn voor mijn ontspanning om me daar toch aan proberen te houden. Mocht je meer te weten willen komen over mijn tijd in Oxford, kan dat hier.

Reacties

  1. Hoi,
    jammer dat je er morgen niet bent, maar er komt vast een vervolg ๐Ÿ˜‰ En wat jij doet, is toch wel eens zo leuk hoor!!! Studeren in Engeland, geweldig!! Succes! en wat dat moet worden.. geen idee!! ๐Ÿ™‚

    liefs, Nancy

  2. Zal ik het dan maar verklappen?! Het worden uiteindelijk slofjes voor mijn neefje van 8 maanden! Dat zou je nu niet zeggen hรจ? Ik kan het dus pas over een tijdje afmaken (als ik weer terug ben in Nederland) omdat het met elastiek afgemaakt moet worden en ik dat hier niet bij me heb. Ik ben benieuwd hoe het uit zal pakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *