Ga naar de inhoud

Schaapjes tellen met Maas


Nou ja, schaapjes… Het is eerder “mannetjes” tellen voor Maas. In Engeland heb ik dit wieglakentje geborduurd voor mijn neefje Maas. Het patroontje komt uit Jan Eaton’s Borduren in Kruissteek. Eerst heb ik op Aïda-band de mannetjes (wel 52!!) geborduurd met 3 verschillende kleuren DMC garen. Vervolgens heb ik de band met de naaimachine op het lakentje gestikt. Aan de weerszijde van de band heb ik nog een lintje in blauw en grijs gestikt, in dezelfde kleuren als het DMC garen (hieronder een klein beetje te zien). Het lakentje heeft mijn moeder genaaid van dezelfde stof als de gordijntjes in Maas’ mooie kamertje. Ook al is Maas alweer te groot voor de wieg, ligt hij nog ontzettend veel onder dit lakentje in de kinderwagen. Ik ben zo trots!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *