Ga naar de inhoud

Terug

En ik ben terug! Onze tweede dochter Sarah is op 16 januari 2018 geboren. Alles gaat heel goed met ons. Ik geniet nog steeds ontzettend van mijn verlof, maar inmiddels kan ik weer naaien naar hartenlust. Dit is alleen al wat ik afgelopen maart heb genaaid:

In april is mijn ouderschapsverlof ingegaan, en ik ben zo gelukkig dat ik pas op 1 augustus (!) weer hoef te gaan werken. Natuurlijk geldt het cliché dat het heel erg snel gaat, maar toch geniet ik er erg van. Mijn dames lijken de slaapgenen te hebben van hun vader, dus ’s avonds heb ik tijd om te naaien. Ik ben dus weer helemaal beschikbaar! De website staat dus weer open.

Naaien met kinderen

Het is wel een nieuwe situatie. Soms ben ik bezig met naaien als de kinderen wakker zijn. Dat is ontzettend gezellig. Sommige dingen kan ik echter alleen doen als de dames slapen, zoals locken. Emma vindt dat een naar geluid. Maar gelukkig hoort ze me niet als ik op mijn zolderateliertje bezig ben, en zij lekker in dromenland is ’s avonds.

 

Naaien voor kinderen

Ik had op Facebook beloofd nog een foto te plaatsen van de babykleertjes die ik tijdens de zwangerschap had gemaakt, terwijl Sarah ze aanheeft. Inmiddels is ze alweer zoveel gegroeid en ik heb alweer zoveel voor haar genaaid! Maar belofte maakt schuld. Links het eerste pakje van Sarah (broekje met voetjes, babytruitje en mutsje maat 50), en rechts het superlieve babybroekje (maat 50), allemaal patronen van minikrea en stof gekocht bij Ansje Handmade. Op de linkse foto is Sarah 1 dag oud, zo lief!

 Nieuw

Als je terugkomt, moet je natuurlijk wel met iets nieuws komen! Op het moment ben ik bezig met een geweldige opdracht. Het lijkt stil in huize Nijvervlijt, maar ik ben druk bezig. Als ik hiermee klaar ben, ga ik beginnen met iets nieuws op mijn blog, namelijk ‘pattern reviews’. Ik heb inmiddels veel verschillende patronen gebruikt, en het leek me wel wat om mijn ervaringen en tips te delen met medenaai(st)ers. Tot gauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *