Ga naar de inhoud

De Trendy Shopper van Wolplein

Naast het maken van haak- en breinaaldenrollen, haak is zelf ook nog! Laatst maakte ik de Trendy Shopper van Wolplein. Ik gebruikte het garen essentials cotton dk van Rico Design, kleur 81, precies 4 bollen. Het haakte heerlijk weg, en het was een eenvoudig en duidelijk patroon, heel erg geschikt voor een beginner. Echt een plezier om te haken. Toen hij af was, bleek echter dat het garen heel rekbaar was, waardoor de shopper heel erg gaat rekken als je er iets in stopt, hoe licht de inhoud ook is. Ik ben dus heel tevreden over het patroon, en het garen is heerlijk, maar het is gewoon niet geschikt om te gebruiken voor een shopper. Zodra je iets in de tas stopt, rekt hij tot aan de grond. Of zou het er nog aan kunnen liggen dat ik te los haak? Ik hoop dat Wolplein hierop kan reageren; misschien is dit probleem wel eens vaker gesignaleerd? De tas is wel eyecandy, dus ik houd ‘m gewoon voor de allerlichtste dingen.

IMG_6576 IMG_6577 IMG_6572

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *