Ga naar de inhoud

Uit (groot-) moeders oude doos

Hierbij wil ik mijn schoonoma en schoonmoeder heel erg bedanken voor het uitzoeken van hun oude knopendoos! Ik had het geluk me helemaal op hun oude knopencollectie te mogen storten. Hieronder zie je mijn selectie.

Ik heb ze allemaal netjes geordend, zodat ik er zo bij kan als ik een paar knoopjes nodig heb. Natuurlijk zijn knopen altijd handig als er ergens een knoopje gesneuveld is. Knopen aanzetten gebeurt in elk huishouden. Maar er zijn veel meer mogelijkheden!

Zoals de “Buttondress” van Craftiness is not optional:

Of een versierd kussen, zoals Amanda heeft gemaakt:

Of om je gehaakte knuffeltjes mee af te maken:
(voorbeeld van happy amigurumi)

(voorbeeld van amigurumi freak)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *