Ga naar de inhoud

Verwend!

Toen ik thuis kwam, zag ik op de deurmat een indrukwekkende envelop liggen.

Ik maakte ‘m enthousiast open, want ik had al een flauw vermoeden wat het zou kunnen zijn! Ik heb onlangs meegedaan met de give-away van Joze, en ik had gewonnen!!

Wat is een give-away? Ik volg verschillende handwerklogjes, waarvan die van Joze. Zij maakt hele bewonderenswaardige borduurwerken; ik ben altijd erg onder de indruk van haar creaties! Op die handwerksites worden soms wel eens dingen weggegeven. Je kunt aan zo’n “give-away” deelnemen door een berichtje op het desbetreffende weblog achter te laten. Soms zijn er andere spelregels aan verbonden. Dit is mijn allereerste keer dat ik iets won! Joze schreef:

KLEINE cadeautje?! Klein?! Het is alles behalve klein! Kijk eens wat voor moois ik allemaal van haar gekregen heb!

Twee mooie boekjes met borduurpatronen, twee ontzettend mooie setjes van borduurgaren, lichtblauwe kraaltjes en ongelofelijk mooie bedeltjes!

Mooi op het seizoen uitgezocht, he?
Joze, ik ben er ontzettend blij mee, dank je wel!!!!

Reacties

 1. Wat een schitterende verrassing is dat …, wist je niet dat je gewonnen had?
  Ik kan me voorstellen dat je helemaal blij bent.
  Geniet van je spulletjes!

  Groetjes, Elizabeth

 2. Bedankt, Elizabeth! Het was voor mij ook een erg leuke verrassing om mijn naam op één van de briefjes te zien staan die Joze had getrokken voor haar Give-away. Een erg aangename verrassing! Hopelijk win jij ook nog eens iets; dat zou al helemaal leuk zijn!

 3. Hallo Regina,

  Ben net thuis van de beurs en vond het erg leuk om je te ontmoeten op d beurs, heb je wensite net heemaal gelezen en je bent heel leuk bezig. 100% TOP en ben blij dat jij een van de winnaars was en dat je blij met het cadeautje bent. Meij=sje geniet ervan en ik ga jou ook volgen.

  Doei en liefs van Joze

 4. J&A, bedankt! Wellicht dat we nog eens wat uit kunnen wisselen; misschien vindt Oma sommige patronen ook wel leuk!

  Joze, heel erg bedankt voor je hele leuke berichtje! Ik vond het ook erg fijn elkaar de hand te kunnen schudden en even te kletsen. Heel gezellig! Volgens mij heb je wel hele drukke dagen gehad; telkens als ik langs de stand kwam, was er een enorme drukte! Ik hoop dat je het ook leuk hebt gehad nog verder. Bedankt voor alles en leuk dat we elkaar nu volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *