Ga naar de inhoud

Voor kleine voetjes

Er is een prachtig mooi meisje geboren drie dagen geleden en ik heb de eer gehad om slofjes voor haar te breien. Ik heb hetzelfde patroon gebruikt als voor de slofjes voor Maas, maar dan heb ik er Phildar katoen voor gebuikt (Cabotine), dat ik speciaal voor deze slofjes heb gekocht. Je kunt nog wel zien dat ik een echte beginner ben, maar haar ouders waren er blij mee, en daar gaat het om!

Reacties

  1. Ooo, deze zijn ook mooi gelukt! Wat vond je het prettigst breien: de Phildar katoen (Cabotine) of de andere?
    Liefs, J&A

  2. Ik vind katoen denk ik prettiger, omdat dat wat minder makkelijk splijt. Het was wel even wennen: Mijn eerste lapje was niet zo netjes, dus dat had ik over gedaan. Het breit echt heel anders met katoen; je ziet de steken ook veel beter, heb ik het idee. Maar ik ben nu weer met een wollen sjaal bezig en dat gaat ook prima hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *