Ga naar de inhoud

Wat een dag!

Vandaag was dag nr. 2 van de Handwerkdagen in de Broodfabriek in Rijswijk, en wat is het druk geweest! Onderstaande foto’s kan je zien als voor-en-na. Wat een leuke reacties kregen Mirte en ik vandaag weer. Het was een zeer geslaagde beurs, met leuke bezoekers en zelfs wat bekende gezichten. Toch heel leuk dat mensen je toch weer opzoeken om nieuwe rollen te kopen of te bestellen. Het was even spannend omdat ik nieuwe producten aanbood: De zelfmaakpakketjes en losse patronen. Ik had van te voren geen idee of dat een beetje zou lopen. Wat ging het goed! Ontzettend leuk. En ik heb weer genoeg verdiend om nieuwe stofjes te kopen. Laat dat nou ongeveer de leukste bezigheid zijn die ik maar kan bedenken! En ik heb, zoals aangekondigd, ook wat bij onze buren Marlaine en CuteDutch gekocht: een haakpakketje (voor een cadeautje voor iemand, dus ik ga niet verklappen wat het is) haakpatroon (een bijtje voor Emma) en rammeltjes. Ik kon het niet laten! Ik hoef me niet te vervelen… Fijn weekend nog gewenst iedereen!

img_9148 img_9151