Ga naar de inhoud

Work in Progress…

Het borduurwerkje voor het geurbuiltje is af! Zoals ik al eerder liet zien, heb ik anderhalf jaar terug dit borduursetje in Schotland gekocht van het nationale symbool van Schotland, de distel. Eigenlijk is het voor een speldenkussen, maar ik ga er dus een geurbuiltje van maken. Dat kan ik pas doen als ik weer terug ben uit Oxford, want ik heb hier geen vulsel of lavendel bij me. Ik wilde jullie toch alvast even het borduurwerkje laten zien. Mocht iemand het patroon willen hebben kan ik het wel inscannen als ik weer terug ben. Laat dan even een berichtje achter.

Reacties

  1. Wat een prachtig borduurwerk. Ik ben op zoek naar een borduurwerk dat al af is. Heb nml. een slechte mororiek ivm mijn ziekte M.S. Twee weken geleden is mijn paard wat ik al meer dan 20 jaar had..plots gestorven. En de schotse distel.past zo bij ons beiden. Kunt U mij verder helpen om deze wens in vervulling te laten gaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *